Over Leafz

Ondernemen op het hoogste niveau

Onze missie

LEAFZ is een unieke samenwerking tussen FSV Accountants + Adviseurs en BLM Accountants & Adviseurs.

Beide kantoren hebben dezelfde filosofie en hebben graag een intensief en persoonlijk contact met hun klanten. Wij vinden dat door samenwerking en door het delen van kennis en kunde kantoren op lang termijn kunnen blijven inspelen op de behoefte van hun klanten. Daarom hebben we de reeds bestaande langdurige samenwerking tussen de beide kantoren verder uitgewerkt en beschikbaar gemaakt voor administratiekantoren onder de naam Leafz.

Wij gaan graag met u in gesprek over wat Leafz voor u kan gaan betekenen. Leafz is geen franchise formule maar een samenwerkingsvorm tussen het administratiekantoor met een groep specialisten die bij FSV en BLM werkzaam zijn. De kosten en de investeringen zijn mede afhankelijk van de keuzes die worden gemaakt. Als basis geldt dat er een intensieve samenwerking ontstaat die zowel voor u als voor Leafz voordelen gaat bieden.

Het team

Wij zijn je graag van dienst

Onze team met ervaren specialisten onder leiding van Hans Becx helpt je graag. Hans Becx heeft meer dan 25 jaar ervaring als accountant. Hij is een van de partners bij BLM Accountants & Adviseurs, een fiscaal advies-en accountantskantoor dat gespecialiseerd is in advies voor ondernemers.

Hans Becx
Drs. Hans Becx RA
Directeur BLM Accountants + Adviseurs
TESTIMONIALS

Deze kantoren gingen je voor

“Het is fijn als administratiekantoor dat wij ook meer complexe zaken kunnen aanbieden. Op deze
manier behouden wij onze klanten die een complexere aanpak nodig hebben. Leafz zorgt ervoor dat ik mijn klanten continuiteit kan bieden."

J. Verwaal Eigenaar Administratiekantoor Verwaal
We vertellen je graag wat LEAFZ voor jouw kantoor kan doen

Contact

Je kunt ons hier vinden

Bastion 50
5509 MJ Veldhoven
info@leafz.eu

to top button Call Now Button